Emmaus Bilthoven kringloopwinkel

Winkel Bilthoven

Emmaus winkel Bilthoven

Julianalaan 27
3722 GD Bilthoven

Telefoon: 030-225 31 26

emmausbilthoven@gmail.com

Webshop

emmaus-bilthoven-online.nl

Openingstijden

Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag: 13.00 - 17.00 uur

Inbreng van goederen kan op dinsdag, woensdag en vrijdag 's ochtends, en maandag en donderdag de hele dag.

Online winkelen kan ook: Bekijk onze Webshop voor exclusieve items

 

 • Er zijn weer veel leuke paasartikelen verkrijgbaar.

 • Emmaus Bilthoven doneert  aan diverse projecten in binnen- en buitenland. O.a. aan de projecten van de Stichting Blessed Generation in Kenia.

  Samen met gekwalificeerde Keniaanse medewerkers zet de Stichting zich vol overtuiging in om meer dan 1000 kwetsbare kinderen weer een kans te geven. Middels eigen (basis)scholen, opvang van kinderen en ondersteuning van ouders helpt de Stichting de kinderen om een opleiding te voltooien en een eigen inkomen te genereren. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de lokale organisaties, waaronder de Keniaanse kinderbescherming.

  Dankzij de inzet van onbetaalde vrijwilligers heeft Blessed Generation Nederland nauwelijks kosten. Donaties komen volledig ten goede aan de kinderen, hun opleiding en hun toekomst.

  Meer is te lezen op www.blessedgeneration.nl

   

 • De hevige regenvallen in het Noordoosten van Brazilië, waarbij 94 mensen kwamen te overlijden en meer dan 4000 mensen dakloos werden raakt ook onze Emmausgroep in Recife Trapeiros de Emaús Recife. Zij konden hierdoor hun winkel niet openen, wat voor dalende opbrengsten zorgt.

  Met de opbrengsten van hun winkel bouwt Emmaus Recife verder aan hun school Escola Luis Tenderini om door middel van educatie en politieke bewustwoording leerlingen uit de armoede te halen. Momenteel worden hier daklozen van de hevige regenvallen ook opgevangen en delen de vrijwilligers kleding, schoenen en dekens uit.

  Emmaus Bilthoven wil solidair zijn met hun collega groepen van de Emmaüs International Beweging en heeft besloten om financiële hulp te geven aan onze Emmausgroep in Recife Brazilië

  Hiervoor is onze dagopbrengst van zaterdag 11 juni 2022 volledig ingezet.

 • Wij zoeken een winkelmedewerk(st)er voor de verkoop op de dinsdag en/of zaterdag (Vrijwilligerswerk)

  WAT GA JE DOEN:

  * spullen uitzetten en prijzen in de winkel

  * het te woord staan van klanten

  * mee draaien met verkoopteam/ kassa

  Wij bieden een leuke werkplek, 25 % korting, leuke attenties, gratis lunch en activiteiten en je doet iets voor het goede doel!

  Interesse? Bel of kom langs en vraag naar Yvette of Marian

 • Onze actieweek voor Oekraïne heeft € 7554,50 aan omzet plus donaties opgebracht. Een grote dank voor alle klanten en donateurs! Via Emmaus Europa kunnen we hiermee de Emmausgroepen in Oekraïnie, Roemeniē en Polen steunen met hun opvang voor allen die vluchten voor oorlog.