Emmaus Kringloopwinkel Bilthoven

Emmaus Bilthoven is gevestigd aan de Julianalaan 27 te Bilthoven en beschikt over een viertal verkoopruimtes voor onder andere meubelen, bric à brac, boeken en schilderijen en een afdeling voor kinderkleding en speelgoed.

Emmaus Kringloopwinkel Bilthoven
Emmaus Kringloopwinkel Bilthoven

Bij bric à brac is onder andere aardewerk, glaswerk, bestek en keukenbenodigdheden te vinden maar ook dames- en herenkleding, riemen e.d.

In de meubelhal kunt u behalve uit meubels en wandversieringen ook electrische apparaten, audio-apparatuur, lampen, cd’s, dvd’s vinden.

Op het platform staan de schoenen, maar ook kinderkleding, speelgoed en schoentjes voor de kleinsten. Ook sportartikelen en huishoudelijk textiel (gordijnen, lakens, beddengoed e.d.) en nachtkleding vindt u hier.

De boekenafdeling bevat alle soorten boeken, tijdschriften, kaarten e.d.

De winkel is op vier middagen per week geopend voor de verkoop. De overige dagen en ochtenden zijn de vrijwilligers bezig met het sorteren van spullen die de bewoners van Bilthoven en omstreken dagelijks inleveren en die vaak nog zeer bruikbaar zijn. Ook kunnen grotere objecten zoals meubels, mits in redelijke staat, bij de mensen thuis opgehaald worden.

Kleine spullen inleveren kan op maandag t/m vrijdag van 09:00-16:30 en zaterdag van 10:30-16:30. Bij voorkeur 's ochtends.

Grotere objecten kunnen alleen 's ochtends worden ingeleverd (niet op zaterdag).