Vacatures

Onze organisatie is helemaal afhankelijk van de inzet van onze vrijwilligers. Bij Emmaus Bilthoven werken er ongeveer 65 vrijwilligers.

Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom!

Wij willen nog meer doen dan nu mogelijk is maar daarvoor hebben we meer vrijwilligers nodig. Voor veel taken zoeken wij mensen die bereid zijn tenminste twee dagdelen per week beschikbaar te zijn voor verschillende taken zoals:

  • Verkoopwerkzaamheden
  • Sorteren, repareren en opruimen van diverse goederen
  • Op de bestelauto helpen bij het halen en brengen van goederen
  • Diverse werkzaamheden in de verschillende winkelafdelingen
  • Fondsen werven
  •  

Op dit moment zijn we op zoek naar chauffeurs en bijrijders op onze bestelauto.
Dit is heel dankbaar werk waarbij je veel vrijheid hebt. Je ontmoet veel mensen. Mail naar ons en we nemen contact met u op.

Assistentie op de afdeling elektra
Er komen veel elektrische apparaten binnen. Die moeten worden getest. Heb je interesse hierin en vind je dit leuk kom dan langs en meldt dit.

Bestuurlijke taken
Het gedachtegoed van Emmaus spreekt je aan en je wilt dit graag mee ondersteunen. In ons bestuur is binnenkort een vacature penningmeester. Graag maken we dan kennis met jou. Geef je zo snel mogelijk per mail op.

 

Het is leuk bij Emmaus, je ontmoet er aardige en betrokken mensen, het is er gezellig en je doet iets voor een goed doel. Als een taak als vrijwilliger je aanspreekt kom dan langs voor een oriënterend gesprek met een bestuurslid. Vrijwel iedereen kan zijn steentje bijdragen.